skip to Main Content

Perfecte eye catcher

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor het gezicht. Een gezicht zonder wenkbrauwen is erg kaal en verzwakt de uitstraling en vorm van het gezicht.
Niet iedereen heeft van nature volle wenkbrauwen. Ze kunnen ongelijk zijn van vorm, hoogte en dikte, of kale plekjes tussen de haartjes vertonen. Er zijn wenkbrauwen die aan het begin mooi dik zijn en in het staartje bijna onzichtbaar, waardoor de vorm er niet meer goed inzit. Door de jaren heen veranderen onze wenkbrauwen ook nog eens. Wenkbrauwen worden dunner bij het ouder worden.

Er zijn dus verschillende reden waarom er voor Permanente Make – Up wordt gekozen.

Kies samen ‘de look’ die bij jou past. De vorm van de wenkbrauw is bepalend voor je uitstraling en maakt het totaalplaatje af. Een juiste wenkbrauw vormt een eenheid met je gezicht en accentueert je unieke uitstraling.

Plan hier gemakkelijk je afspraak

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of telefonisch een bevestiging.

Natuurlijke, pittige, stoere of zelfs een klassieke look?

Er zijn verschillende behandeltechnieken mogelijk. De een wil liever een natuurlijke uitstraling, de ander een wat pittigere, stoerdere of zelfs een wat klassiekere look. Het is belangrijk om van te voren thuis al wat voorbeelden te bekijken en plaatjes te verzamelen. Samen bekijken we jouw wensen en wat bij jouw gezicht en -vorm past.

Deze juiste vorm voor jouw gezicht bepalen we, door de wenkbrauw en het gezicht op te meten. We tekenen met potlood de gekozen vorm, zodat we het geheel eerst goed kunnen bekijken.

De haargroeirichting tekenen we ook vast om de klant een indruk te geven van het uiteindelijke resultaat. Het voortekenen is dan ook het belangrijkst, voordat er wordt begonnen met de permanente make up.
We kunnen gebruik maken van hulpmiddelen zoals een calliper, schuifmaatje en browmeter.

Wenkbrauw technieken

Vroeger maakte we dikkere donkere pigmentatie strepen die vaak blauw of paars werden in de loop van de jaren. Hierdoor was de huid onder de wenkbrauw ook niet meer zichtbaar; het werden echt ‘blokken’. Onnatuurlijk, weten we nu. Gelukkig is de techniek door de jaren heen enorm verbeterd en ligt de tijd van ‘strepen’ ver achter ons.

Wij leggen graag de verschillende mogelijkheden aan u uit.

Powderbrows - ombre

De Powderbrow- Ombre bestaat uit allemaal kleine puntjes waardoor het lijkt alsof er een poeder gebruikt is. Het is een manier waarbij je de wenkbrauw voller maakt en vult met een schaduw effect, daar waar het nodig is. Geldt onderstaande voor jou, dan is deze populaire en natuurlijk uitziende techniek een goeie keus. Deze schaduw techniek is geschikt voor:

 • Cover up van oude PMU
 • Mensen die een moeilijke huid voor hairstrokes hebben
 • Mensen met natuurlijke haren die strakke wenkbrauwen willen
 • Opvullen van wat kale en onregelmatige wenkbrauwen
 • Gelijk maken van 2 verschillende wenkbrauw vormen
 • Voller maken van bestaande wenkbrauw
 • Combinatie met hairstrokes voor een modern effect

Je kunt kiezen voor een opvallende schaduw of juist alleen opvulling, om de vorm wat voller en mooier in elkaar te laten overlopen als één geheel. Je kunt ook kiezen voor meer schaduw aan het begin van de wenkbrauw of juist aan de bovenkant van het staartje. Deze schaduw techniek komt het meest tot zijn recht als de cliënt nog eigen haartjes heeft. Wanneer dat (gedeeltelijk) niet het geval is dan kun je kiezen voor een extra hairstroke techniek, waarbij je haartjes creëert alsof het eigen haartjes zijn.

Hairstroke Techniek

Een hele mooie natuurlijk ogende techniek, waarbij je kleine fijne strokes in je wenkbrauwen pigmenteert en je optisch ogende haartjes creëert. De hairstroke haartjes zijn niet van echt te onderscheiden. Deze techniek staat iedereen goed. Het benadrukt kracht en zo de vorm van je gezicht. Deze techniek is geschikt om:

 • Wenkbrauwen natuurlijk te shapen
 • Wenkbrauwen voller te maken en minder volle plekjes op te vullen met haartjes
 • Begin of aanzet van de wenkbrauw duidelijker maken
 • Benadrukken en krachtiger maken van de totale wenkbrauwvorm
 • Erg mooi in combinatie met de powderbrows – ombre techniek

Deze techniek kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Wil je strakke, moderne of juist wat speelse volle wenkbrauwen? We kiezen samen en maken de perfecte keus voor jou. De strokes zullen na de genezing wat zachter worden van kleur. Hierdoor oogt het effect nog natuurlijker. De hairstroke techniek kun je ook heel mooi combineren door de wenkbrauw aan te vullen met de powder en ombre techniek. Je creëert dan een haartje met een (licht) schaduweffect erachter. Dit benadrukt zo de vorm en maakt de wenkbrauw voller.

Back To Top