skip to Main Content
Een permanente make-up behandeling bestaat altijd uit één behandeling en één nabehandeling

De reden daarvoor is:

 • Hoe houdt de kleur zich na een aantal weken.
 • Hoeveel pigment heeft de huid afgestoten in de herstel periode direct na de behandeling. Heb je een onregelmatige, wat oudere of vette huid dan blijft het de eerste keer vaak minder goed in de huid.
 • Kies je voor een combinatie behandeling dan werken we naar het perfecte resultaat voor jou. Hierbij kijken we niet naar 1 of 2 keer maar naar het stapsgewijze resultaat van de behandeling ervoor.

Tussen de behandelingen zit 4 tot 6 weken

De eerste behandeling
In een eerste behandeling wordt de basis gemaakt en dat is de techniek keuze welke we gaan gebruiken. De vorm en look die we samen hebben gekozen om je gezicht die uitstraling te geven die je wilt uitdragen. Kijkend naar jouw wensen, jouw bestaande wenkbrauwen, gezicht, vorm, karakter en leeftijd. Als we het kleurpigment zorgvuldig hebben gekozen, kunnen we beginnen.

Plan hier gemakkelijk je afspraak

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of telefonisch een bevestiging.

Kleur informatie

Wij werken met pigmenten (kleuren) van Ecuri Cosmetics. Ecuri – Pigmenten voldoet aan alle basiseigenschappen.
Het pigment is kleurecht. Het is belangrijk dat een kleur niet onder invloed van dag-, zonlicht of zuurgraad van de huid van kleur verandert.
Kleurintensiteit is optimaal. D.w.z. dat in elke druppel het maximaal aan kleurstof is verwerkt. Op deze wijze wordt een hoogwaardig pigment verkregen met de maximale kleurintensiteit. Hierdoor wordt een Ecuri-Pigment beter in de huid opgenomen dan andere pigmenten.

De pigmenten van Ecuri zijn veilig en betrouwbaar. De kleurstoffen staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren.
Als enige in de markt kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij wenkbrauwen en lippen volledig worden verwijderd.

Samen kiezen we de Ecuri kleur die het beste bij jou huid past.

Ecuri-Pigmenten
 • Voldoen aan de eisen van de Keuringsdienst van Waren
 • Bevatten geen emulgatoren of conserveringsmiddelen.
 • Worden biologisch getest en voldoen aan het kiemgetal 0.
 • Zijn Nikkel en Chroom vrij.
 • Zijn stabiel en geven geen ongewenste bij effecten of kleurveranderingen.
 • Zijn geselecteerd op constante korrelgrote.
 • Hebben dan ook een goede naam bij de Keuringsdienst van Waren.
 • Worden periodiek getest
Permanent make-up studio werkt met hoogwaardige apparatuur

Het apparaat genaamd Derma Medical 3 bevat vooruitstrevende digitale techniek en is standaard uitgerust met het moderne rechte High defination, pramedical handstuk. Dit handstuk is uitermate nauwkeurig, zeer stil en trillingvrij. De naaldincisies hebben hierdoor steeds dezelfde grote, diepte en onderlinge afstand. Dit garandeert een optimaal resultaat en bevordert een snel herstel van de huid. Het apparaat werkt met een hygiëne module systeem met 19 verschillende naald mogelijkheden.

Algemene informatie

Bij onze Permanente Make Up Studio staat kwaliteit en professionaliteit voorop. Daarom bieden wij onze klanten uitsluitend met de door de GGD goedgekeurde, professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur, zoals je kunt lezen op onze site. Vooraf aan de behandeling vragen we je om een gezondheidsverklaring in te vullen. Zodat we de behandeling en voor en nazorg op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Voorzorg aan de permanente make up behandeling:

Niet toegestaan
 • Het is niet toegestaan om bij een persoon jonger dan 12 jaar PMU te zetten.
 • Bij jongeren tussen de 21 en 16 jaar mag alleen PMU gezet worden als zijn of haar ouders of wettige vertegenwoordiger aanwezig is. Jongeren vanaf 16 jaar mogen zelf beslissen over het nemen van een PMU.
 • De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huis heel gevoelig is kan er vooraf een laagje verdovingscrème worden aangebracht. Dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.
 • Tijdens het aan brengen van de PMU mag men niet onder invloed van alcohol of drug zijn. Ook indien u zwanger bent, wordt het aanbrengen van PMU afgeraden.
 • De behandelingsduur is gemiddeld 1,5 uur. De eerste behandeling duurt meestal iets langer dan de vervolg behandelingen. Tussen de behandeling en de nabehandeling zit een minimale genezingstijd van 4 weken tot maximaal 8 weken.
Nazorg van de behandeling

Voor een mooi resultaat van de pigmentatie is snelle genezing heel belangrijk. Tijdens de genezing mag er geen korstvorming optreden. Dit kan je het best bereiken door:

Wenkbrauwen

Direct na de behandeling met een vochtig, uitgeknepen wattenschijfje de pigmentatie schoon te maken. Rustig deppen, niet boenen. Hiermee verwijder je het lymfevocht. Herhaal dit elk uur 4 keer. Na 6 uur mag u een dun laagje Perfect Heal after care aanbrengen met een schoon wattenstaafje.

Lippen

Direct na de behandeling met een vochtig, uitgeknepen wattenschijfje de pigmentatie schoon te maken. Rustig deppen, niet boenen. Hiermee verwijder je het lymfevocht. Herhaal dit elk 45 min 4 keer. Na 6 uur mag u een dun laagje Perfect Heal after care aanbrengen met een schoon wattenstaafje.

Eyeliner

Direct na de behandeling dient u met koud kraanwater de eyeliner te spoelen. Daarna droog deppen met een tissue. Herhaal dit na 1 en 2 uur. Hierna mag het voor 48 uur niet nat gemaakt worden, ook géén after care.

Na bovenstaande zorg dient u onderstaande factoren goed in acht te nemen:
 • U mag geen make-up aanbrengen
 • U mag uw huid niet reinigen
 • De eerste 5 dagen geen zwembad, sauna of zonnebank
 • Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht

Wij verwachten zeker geen complicaties maar bij extreme roodheid / zwellingen of ontstekingen neemt u contact op met ons mobiele nummer. Ook kunt u contact opnemen met uw huisarts.

Back To Top