skip to Main Content

Verzorgde lippen met permanente make-up

Hoe ouder we worden hoe bleker de kleur van onze lippen wordt. De contouren vervagen en de lippenlijn wordt dan onregelmatig. Het ziet het er dan ook minder vrouwelijk en verzorgd uit.
Met permanente make- up lipliner of full Lips blijven je lippen mooi qua vorm en ziet het er altijd netjes verzorgd en fris uit. En bovendien is het erg makkelijk want je hoeft je lippen niet meer bij te werken met een potlood.

Er zijn verschillende PMU mogelijkheden voor de lippen, welke hieronder uitgelegd zijn. We kijken hoe de natuurlijke lippen qua kleur en vorm eruit zien en geven dan ons advies aan de klant. Vaak komen de klanten zelf ook met hun wens.

Lipliner

Dit is een lijntje op het lippenrood rondom de mond. We noemen het ook wel lipliner of lipcontour. Hiermee maak je de mond wat strakker, netter en verzorgder op een milde manier. Wil je een lipcontour die er natuurlijk van kleur uitziet, dan kies je voor een kleur die het dichtste bij jouw lippen komt. Hier gaat onze voorkeur naar uit; dit past overal bij en vindt iedereen mooi.

Full lips

Deze techniek van permanente make-up is geschikt voor lippen met een wat vale kleur. Er zijn gezichten waarbij gekleurde lippen altijd mooi staan. Deze mensen kiezen ook voor deze techniek. De kleur hierbij bepaalt de uitstraling van naturel tot make up look. De lipline en de totale lip wordt hierbij ingekleurd. Met deze techniek kun je ook met kleur schaduwen werken, dat geeft een mooi effect. In de praktijk kiezen 20 tot 30 jarigen vaak voor een make up look en ook voor wat meer kleur. Degenen van boven de 30, kiezen vaker voor een natuurlijke uitstraling.

Lipliner met schaduw

Dit gaat om twee gedeeltes van de lip, de lipcontour en een schaduw effect binnen de contourlijn. Je kleurt dan niet de hele lip maar een soort overgang van kleur naar de eigen lip kleur. Hiermee zien de lippen er verzorgd uit en kan het ook een opgemaakte uitstraling geven, mede bepalend door de kleur. Ook oneffenheden kunnen gecorrigeerd worden, waardoor de vorm van de lippen er weer mooi uitziet.

Wij helpen je graag met de juiste keuze!

De juiste kleurkeuze wordt bepaald door de kleur van je haar, huid en ogen.
We leggen het graag allemaal nog eens haarfijn uit, tijdens een gesprek.

De permanente make-up studio heeft veel verschillende mooie lip kleurtjes om te gebruiken, van naturel tot rosé en oranje of juist de meer donkere tinten. Deze kleuren kunnen ook gemengd worden.

Plan hier gemakkelijk je afspraak

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of telefonisch een bevestiging.

Back To Top