skip to Main Content
Eyeliner

Wakker worden met een frisse blik? Met een eyeliner zien je ogen er op elk moment sprekend uit. Of je nou net uit bed komt, in de sauna ligt of aan het zwemmen bent, je ziet er altijd fris en verzorgd uit. Ook wanneer de wimperhaartjes ontbreken na bv een chemokuur dan is een eyeliner aan te raden om weer een uitstraling en vorm in het gezicht terug te brengen. Bovendien scheelt een permanente make up behandeling ‘s morgens en ‘s avonds qua tijd met het opmaken en reinigen van de huid.
Een eyeliner zorgt voor een mooie oogopslag en is op verschillende manieren te zetten.

Smokey eye

Bij deze techniek is de eyeliner wat voller van het midden naar buiten toe en loopt de eyeliner bij de buitenste rand een klein beetje door. Deze look is erg mooi bij amandel vormige ogen.

Natuurlijke
subtiele look

Wil je een natuurlijke subtiele oogopslag, dan kies je voor een lijntje tussen de wimpers. Door deze techniek komen je ogen mooi uit en lijkt de wimperaanzet voller. Deze look wordt veel gezet, omdat het gezicht toch af is maar niet opgemaakt. Dit past bij elk moment.

Vollere make up look

Je kunt hiervoor standaard zwart pigment gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een wat bredere eyeliner met een vloeiende overgang van zwart naar bv een andere kleur waarbij je eigen oogkleur geaccentueerd word. Deze eyeliner is geschikt voor vrouwen die elke dag zelf een eyeliner aanbrengen.

Vooraf bespreken we welke techniek we gaan toepassen en tekenen we eerst met potlood om u een beeld te geven van de gekozen look.
Plan hier gemakkelijk je afspraak

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of telefonisch een bevestiging.

Back To Top